Liga Pouf-dag – Søndag d. 2. juni 2013.

Dagen gik med at spille Liga Pouf-kampe. Liga Pouf er et genialt koncept, der tillader en masse mennesker på meget forskellige niveauer at konkurrere i den samme turnering i både single og double. Turneringen er sat sammen på den måde, at spillere på meget forskellige niveauer ikke behøver at spille mod hinanden, selvom de spiller i den samme turnering. Det handler blot om at vinde så mange som muligt af de kampe, som man rent faktisk spiller.

Formlen for point i turneringen hedder:

Point = 100 f(k) v/k

hvor v er antallet af vundne kampe, og k er antallet af spillede kampe. Funktionen f(k) belønner spillere, som er flittige, idet den starter på 0 og bliver til 1 ved k = 10 på følgende måde:

ligapouf

Systemet er konstrueret på den måde, for at forhindre, at nogen skal kunne spille og vinde en enkelt kamp og derefter aldrig igen sætte sin stilling på spil, for med 1/1 = 100% vundne kampe kan det jo ikke blive bedre. Nu skal man altså spille ti kampe og vinde dem alle sammen, før man kan hvile på laurbærrene. Til gengæld vil man opleve, at de første kampe, som man spiller og vinder, ikke indbringer så mange point i turneringen, og man kan i starten opleve at tabe en kamp og alligevel forbedre sin stilling i turneringen.

Nå, men dagens kampe var først en single mod Peder Lisberg, som den kortbenede hardhitter – Peder altså – vandt helt planmæssigt med 8-4. Peder slår helt enkelt meget bedre til bolden, end jeg gør, så det var helt som forventet, og jeg var såmænd ikke helt utilfreds med at få fire partier imod ham.

Derefter havde Jesper Gunvald, Lars Thomsen, Calvin Le og jeg sat hinanden stævne til tre Liga Pouf doubler med forskellige konstellationer. Det blev til alle imod Calvin, for den mand er uhyggelig i double. Calvin vandt alle sine kampe, mens vi andre tabte, hver gang vi ikke var sammen med Calvin.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s