Overmatchning – Søndag d. 18. august 2013.

Poul Lyhne og jeg er fast double-par i AØT, og vi gør det sådan set meget godt, i betragtning af vores samlede alder på 120 år. Man skal ikke undervurdere Poul, som sine lidt utraditionelle slag til trods er en dygtig og intelligent spiller. I dag lærte jeg endvidere, at han i sin ungdom vandt et antal danmarksmesterskaber og satte flere danmarksrekorder i forskellige sprinterdiscipliner. Stor respekt herfra.

I første runde af klubmesterskabet vandt vi en tæt kamp og dermed retten til at få ørerne i maskinen af klubbens første herredouble, Jørn Ø og Casper Lund, i anden runde. I lighed med sidste år, hvor vi spillede os frem til en kamp mod Henrik Maltbæk og Mikkel Østergaard, var succeskriteriet denne gang, at vi ikke skulle have to æg.

Sådan gik det desværre ikke. Casper og Jørn Ø slår ikke så hårdt som kombinationen Mikkel/Henrik, men de spiller væsentligt mere finurligt med masser af spin på bolden, og de legede sig let og uden den mindste anstrengelse til 2 x 60. Vi havde vist en enkelt break-chance i kampen, og den tog vi tydeligvis ikke. Men det er fedt at spille mod så gode modstandere en gang imellem. Så kan man se, hvor meget der er at lære. Poul og jeg kommer sikkert til ufortrødent at stille op igen til næste år.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s