Afslutning på veteranturneringen – Onsdag d. 4. september 2013.

Det er altid lidt vemodigt, når den korte udesæson går på hæld. Man synes næsten ikke, at man er kommet i gang, før aftenerne bliver mørke, sidste turneringskamp nærmer sig, og nattefrosten er lige om hjørnet. Og så kigger man ind i en nærmest uendelig, mørk tunnel af korte vinterdage, sne på banerne og overbookede indendørsbaner.

Nå, men sidste turneringskamp i veteran A var mod Gug. Da vi startede turneringen, tænkte jeg egentligt, at med vores hold bestående af lutter solide spillere, burde vi kunne blande os i toppen af turneringen. Sådan skulle det desværre ikke blive, for i sidste halvdel af sæsonen havde vi konstant to afbud og kunne kun erstatte den ene. Derfor måtte vi scratche en single og en double i hver holdkamp, og det er intet godt udgangspunkt. Samtidigt havde vi nogle uheldige præstationer ind imellem som f.eks. mit eget nederlag i single til Michael Blensner i ATK eller Lars’ sygdom midt under kampen mod Chang.

I dagens sidste kamp mod Gug var vi således kun to herrer og var bagud med 0-2 i kampe og 0-4 i sæt fra begyndelsen af. Vi scratchede tredje herresingle samt mix, og vi var heldigvis i stand til at vinde de fire andre kampe. Lars og jeg var vore modstandere i single og herredouble klart overlegne. Doublen vandt vi stort mens vi nok begge burde have været lidt skarpere og vundet større i single. Inger vandt på en koncentreret indsats en ellers ret jævnbyrdig damesingle, og dermed trak vi 4-2 hjem til den samlede stilling. Det rakte til en fjerdeplads i turneringen efter Nørresundby, ATK og Chang, men foran Aars og Gug.

Stort tillykke, i øvrigt, til Nørresundbys seje gutter, som vandt turneringen for næsen af ellers suveræne ATK. Se nedenfor, hvor tæt det var.

slutstilling

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s