JM – fredag d. 13. september 2013.

Datoen er jo lidt uheldssvanger, men ikke desto mindre blev det den dag, hvor vi vandt det jyske mesterskab i serie 4. Det var godt nok på en lidt billig baggrund, idet vores finalemodstander Erritsø opgav at finde fire spillere, som orkede at køre 200 km nordpå for at spille en kamp om æren.

Ellers bød dagen på en yderligere cementering af min overbevisning om, at strenge betyder en hel del. Mine nye streng, Pros Pro Torpedo anthracite, var godt nok billig med kun €32,50 for 200 m, men den er dæleme også den ringeste streng, jeg nogensinde har spillet med. Den har godt fat i bolden, og det er eneste formildende egenskab. Den suger fuldstændigt enhver kraft ud af slaget, og efter hver duel sidder strengene hulter til bulter på opstrengningsfladen.

Med den manglende kraft var jeg lige præcis ikke stærk not til at vinde over Lars i aftenens kamp. 46 62 46 blev det til overlægen. Men nu har jeg bestilt en rulle ny snor. Når den ankommer, bliver den elendige streng klippet af og erstattet af den nye, og så kan Lars bare komme an igen.

Indtil strengen er skiftet, får formkurven et dyk.

Formkurve

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s