Det skal arbejdes væk – mandag d. 30. januar 2013.

Jeg har været lidt underdrejet i juleugen og faktisk allerede lidt før jul med noget forkølelse og almindelig dårligdom. Dét og travlhed på arbejdet har neddroslet tenniskarrieren en smule, men juleugen byder også på masser af ledige tider i tennishallen, fordi træning er aflyst, folk er på ferie, og mange af de tilbageværende kan spille hele dagen, så nu gider jeg ikke vente længere på forbedring af helbredet.

Så dagen bød på fire timers hård single, først mod Klaus Eberhardt og siden mod Lars. Den senede tysker er ikke nem at bide skeer med. Vi vandt hver et sæt, og efter næsten to timers tennis stod det helt lige i tredje sæt, og jeg var segnefærdig af træthed. Jeg havde trykken i brystet og dybe indåndinger gjorde ondt i mine inficerede lunger. Derfor var jeg også stadig noget mærket, da jeg få timer senere stillede op til endnu en kamp mod Lars. Jeg vandt første sæt men løb tør for kræfter og tabte de to næste. Nu er kroppen øm, men lungerne er blevet luftet ud, og nu gør det ikke længere ondt at tage dybe indåndinger.

Året afsluttes i morgen med endnu en single mod Thomas Szulevicz, og derefter har kroppen vist brug for lidt hvile. Nytårsdag er der kun planlagt en enkelt hyggedouble.

Sygdomen taget i betragtning har spillet ikke været helt dårligt. Serven kører – næsten – og det samme gør baghånden. Begge dele er afhængige af, at jeg tør slå igennem bolden, og det er gået ret fint i de to kampe. Formkurven holder et pænt niveau og har mundvigen opad ved slutningen af året.

Formkurve

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s