Gensyn – søndag d. 26. januar 2014.

Det blev til en del tennis i dag. Lars Elkjær og Niels Rokkjær havde inviteret til genforening i Randers af holdet fra Tyrkiet-turen i oktober, og det var rigtigt fedt at se slænget igen, selvom det var under lidt barskere klimatiske forhold. Super-flot af de to legeonkler at bruge det meste af en søndag på os. Vi spillede fire timers double på kryds og tværs og fik skruet lidt op for forventningerne til dette års tur.

Så var det egentligt ikke meningen, at jeg skulle have spillet mere i dag. Men Klaus Eberhardt stod og manglede en makker til Changs faste time i Nørresundby, Danmark havde lige tabt forsmædeligt i håndbold til Frankrig, og det var svært at sige nej til en mulighed for at slå de sidste aggressioner ud.

Som sagt, så gjort. Kampene mod Klaus er altid hårde, for den senede tysker spiller klogt, laver få fejl og løber solen sort. Jeg holdt til det meste af første sæt men måtte give mig i tiebreaken, hvor Klaus vist vandt med 8-6. Så havde jeg udsolgt fysisk, fejlprocenten steg, og Klaus kom foran 4-0 i andet sæt og kunne ikke hentes. Klaus vandt med 6-2 og stiger i graderne i Liga Pouf.

Mandag er hviledag, sådan rent tennismæssigt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s